Virtueel evenement over AutoStore

Mon Aug 08 2022

08 08

Virtueel evenement over AutoStore

23/03/2021

Door Ad Spijkers

Dematic continueert zijn virtuele evenementen op 31 maart met een Europese AutoStore presentatie en klantcase.


     

Afgelopen jaar zijn voorraadketens opnieuw vorm gegeven, op hun kop gezet en getransformeerd, waardoor de behoefte aan automatisering groter is geworden. Klanten willen producten kunnen bestellen in elke gewenste hoeveelheid en van elke verkoper. Ook willen ze hun bestelling zo snel mogelijk ontvangen, terwijl retailers hun voorraadkosten gelijk willen houden of verlagen.

AutoStore is een automatiseringsoplossing die wereldwijd door Dematic wordt geleverd en die bedrijven kan helpen concurrerend te blijven door efficiƫnter te werken en hun klanttevredenheid te verhogen.

Online evenement

Het Europese online evenement wordt geleid door professor Marco Melacini van de Technische Hogeschool van Milaan. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in het ontwerpen van opslag- en materiaalbehandelingssystemen en mondiale logistieke netwerken bij Dematic. Damiano Frosi, directeur van de Contract Logistics Observatory aan de Politecnico di Milano School of Management, en verschillende AutoStore-deskundigen geven gedetailleerde innovatieve informatie over:

  • de evolutie van de intralogistieke sector door te kijken naar de sterkte en zwakke punten van logistiek, met een link naar duurzaamheid
  • de toekomst van logistieke automatisering vormgeven, het transformeren van magazijnen en distributiecentra om optimale efficiĆ«ntie, flexibiliteit en wendbaarheid te realiseren (met een speciale nadruk op Industry 4.0).
  • de automatiseringsoplossingen en toepassingsmodellen binnen de AutoStore-oplossing

Het evenement wordt gehouden in het Duits, Italiaans, Frans, Spaans, Chinees, Russisch, Pools, Deens, Zweeds en Vlaams. Voor meer informatie over het evenement en voor inschrijving kunt u terecht op de AutoStore Showcase-pagina.

Dematic

Dematic ontwerpt, bouwt en ondersteunt intelligente geautomatiseerde oplossingen voor productie, magazijn en distributie. Het bedrijf beschikt over technische centra, productiefaciliteiten en servicecentra in meer dan 25 landen. Het mondiale Dematic-netwerk van 10.000 medewerkers heeft geholpen bij het realiseren van meer dan 6000 klanteninstallaties over de hele wereld. Dematic, met hoofdkantoor in Atlanta, is lid van de Kion Group.