MBD Users » The factory Files

Mon May 29 2023

05 29

MBD Users

MBD users is een kennisplatform voor Model Based Definition, Model Based Manufacturing en Model Based Inspection. Om het gebruik van MBD in de maakindustrie te bevorderen en bij te dragen aan een betere implementatie en standaarden, delen we gerichte MBD-informatie in de vorm van nieuwsberichten, achtergrondartikelen en whitepapers. Ook organiseren we op termijn gerichte gebruikersbijeenkomsten over specifieke MBD-tools. 

Voor het downloaden van de whitepapers en het deelnemen aan bijeenkomsten dient u zich te registreren.  Hiermee bent u automatisch ook geabonneerd op de MBD users nieuwsbrief die 2x per maand verschijnt. Registratie is heel 2020 nog gratis. Vanaf volgend jaar zullen er abonnementen voor zowel individuele gebruikers als bedrijven komen. 

MBD users ambieert een actief kennisplatform te zijn waar leden niet alleen kennis delen, maar ook kunnen aangeven naar welke kennis zij op zoek zijn. Wij nodigen u dan ook van harte uit uw ervaring of visie door ons te laten optekenen of aan te geven aan welke informatie u behoefte heeft. Neem dus gerust contact op via MBDusers@verbalessence.eu 

Bent u benieuwd naar hoe wij met welke van uw gegevens omgaan, lees dan hier onze privacyverklaring.