MybusinessMedia organiseert 8e Safety Event

Mon Aug 08 2022

08 08

MybusinessMedia organiseert 8e Safety Event

02/04/2017

Door Ad Spijkers

Op dinsdag 9 mei 2017 organiseert MybusinessMedia het Safety Event. De achtste keer zal plaatsvinden in het Evoluon in Eindhoven. Voor deze editie is gekozen voor een brede benadering, met zelfs voedselveiligheid.


     

Het programma bestaat uit plenaire en parallelsessies, een machineveiligheidsmarkt en verschillende sessies die bezoekers de mogelijkheid geven een antwoord te krijgen op hun specifieke vragen. Ook dit jaar staat de dag weer onder voorzitterschap van Paul Hoogerkamp.

Met ruim 300 bezoekers was de editie 2016 ‘uitverkocht’. Naar verwachting zal dat ook dit jaar weer het geval zijn. '

Programma

Het lezingenprogramma richt zich op alle facetten van machineveiligheid, van technisch tot organisatorisch en juridisch. Zelfs voedselveiligheid komt aan de orde.

Ook de ‘Safety Doctors', deskundigen op het gebied van machineveiligheid, spelen een belangrijke rol in het succes. Zij zijn ook dit weer aanwezig voor het verlenen van eerste hulp bij machineveiligheidsvraagstukken. Ze zullen ook dit jaar weer hun uiterste best doen om de bezoeker een oplossing voor zijn of haar vraagstuk te bieden. De consultaties zijn verdeeld over de ochtend en de vroege middag als afsluiting van respectievelijk de koffiepauze en de lunch.

Het Safety Event zou niet mogelijk zijn zonder de sponsoren die dit jaar met een stand op het evenement aanwezig zijn. Dit jaar zijn dat ABB, D&F, Dekra, Elobau, Euchner, Festo, Fusacon, Groneman, ifm, Inspectie SZW, Inrato, Leuze, NEN, Omron, Phoenix Contact, Pilz, Schmersal, Sick, Teleradio, TCPM, Turck en Weidmüller.

De toegangsprijs bedraagt 150 euro; abonnees op Constructeur of op Aandrijven en Besturen betalen 110 euro. Aanmelden kan on-line. Ontvangst en registratie gaan open om 08.45 u, de opening staat gepland voor 09.25 u. Het kan erg druk zijn op de toegangswegen naar en rond Eindhoven, dus vertrekt u op tijd. Parkeren is gratis. Als u per openbaar vervoer komt: de (drukke) buslijnen 401, 402 en 403 vanaf de noordzijde van station Eindhoven stoppen vlak voor de toegangspoort.