Eaton organiseert TechnoDag Industry 4.0

Mon Aug 08 2022

08 08

Eaton organiseert TechnoDag Industry 4.0

13/11/2015

Door Liam van Koert

Op donderdag 19 november organiseert Eaton in Hengelo de TechnoDay Industry 4.0.  De bezoeker leert welke praktische kansen de laatste industriële revolutie biedt voor automatisering, data uitwisseling en productietechnologie. Deelname is gratis, het aantal plaatsen beperkt.


     

Industry 4.0 en (n)u? Met deze kreet opent Eaton haar 4.0-betoog om duidelijk te maken dat het tijd wordt voor praktische handvatten. Het bedrijf heeft voor haar evenement daarom twee interessante gastsprekers weten te strikken die hun verhaal mogen doen. De eerste is Professor Fred van Houten, hoogleraar ontwerptechniek aan de Universiteit Twente. Hij legt uit waaruit de behoefte Industry 4.0 is ontstaan en waarom het nu wel de hoogste tijd is om er op in te spelen. Tijdens een tweede lezing vertelt hij hoe dit moet en hoe je het beste omgaat met complexe hightech systemen. Ook Gert Dam, CEO van IMBU is met twee lezingen van de partij. Als remote maintenance expert doet hij uit de doeken hoe je door gebruik te maken van The Internet of Things en de analyse van Big Data de downtime van machines en installaties kunt reduceren. Ook Eaton zelf doet een 4.0-duit in het zakje. Zij onthullenb hun nieuwe Power Xpert CXH systeem en verzorgen een ronde door de fabriek en het Prof. Ir. Damstra Lab, waar te zien is hoe Eaton zelf met data-acquisitie en analyse omgaat.

De TechnoDay Industry 4.0 vindt plaats bij Eaton Hengelo (Europlaan 202) en duurt van 9.30 tot 15.30. Deelname is gratis en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via deze link.