Pollutec staat voor de deur

Sat May 04 2024

05 04

Pollutec staat voor de deur

02/10/2023

Door Vincent Panneels

Pollutec staat voor de deur. De vakbeurs voor milieuoplossingen voor industrie, steden en regio's is vastbesloten internationaal te blijven en zijn missie voort te zetten om projectleiders van over de hele wereld samen te brengen. 

 


     

Het evenement vindt plaats van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 oktober 2023 in Eurexpo Lyon. 

Onder de verschillende landen die vertegenwoordigd zijn, zal Italië dit jaar in de schijnwerpers staan. Met 28% internationale exposanten is de beurs een referentie buiten de Franse grenzen. Het event verwelkomt elk jaar internationale delegaties op zoek naar oplossingen, die hun projecten en voorstellen delen om milieu-uitdagingen aan te gaan (beheer van hulpbronnen, landbouw, herindustrialisering, aanpassing, enz.) Dit jaar worden een twintigtal delegaties verwacht op Pollutec, waaronder delegaties uit Quebec, Finland, China, Italië en vele andere Europese landen.

Deelnemers zullen ook de gelegenheid hebben om marktexperts te ontmoeten: Entreprise

Europe Network, Business France, Team Export, BpiFrance, enz.

 

Het GreenBridge team zal natuurlijk aanwezig op de beurs zijn. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u uw oplossingen, diensten of ideeën voor een duurzamere planeet wilt delen: green-bridge@thetextfactory.eu