Mondiaal evenement voor pakketbezorgers

Mon Apr 29 2024

04 29

Mondiaal evenement voor pakketbezorgers

13/10/2023

Door Ad Spijkers

Parcel+Post Expo is een belangrijke vakbeurs met congres voor de pakketbezorg-, e-commerce-logistiek- en postsector.


     

Het evenement wordt georganiseerd door UKi Media & Events in Dorking (40 km zuidelijk van het centrum van Londen). Het evenement wordt gehouden van 24 tot en met 26 oktober in de hallen 10, 11, 12 van Amsterdam RAI. Het evenement combineert een internationale vakbeurs met nieuwste en meest innovatieve technologieën met een congres. Gezien de stortvloed van pakketjes die de wereld over gaan en het tekort aan mensen om ze te verwerken en te bezorgen, zal het u niet verbazen dat automatisering en robotica hierin een grote rol spelen. Volgens de organisatie zal Parcel+Post Expo 2023 haar beste evenement tot nu toe worden, in navolging van de succesvolle editie van 2022 in Frankfurt!

UPU Innovatieforum

Dit jaar is er een uitgebreide editie van het UPU World Leaders Forum van de Universal Postal Union. De in 1874 opgerichte Wereldpostunie is de op één na oudste nog bestaande internationale organisatie (na de Internationale Telecommunicatie Unie) en is formeel een organisatie van de Verenigde Naties. Het UPU World Leaders Forum vindt plaats op 24 en 25 oktober en heeft dit jaar als thema 'Over grenzen en voorbij grenzen: blauwdrukken voor duurzame innovatie'.

Op het forum zullen nationale postbedrijven en de bredere postsector aanwezig zijn om hun gemeenschappelijke zakelijke doelstellingen op vier dimensies te definiëren en op één lijn te brengen. Daarbij moet u denken aan logistiek, grensoverschrijdende e-commerce, diversificatiestrategieën, vertrouwen en veiligheid, en duurzaamheid.

Behalve dit forum vindt het gratis bij te wonen Parcel+Post Expo Innovation Forum plaats. Hier zullen exposanten meer dan vijftig presentaties verzorgen over de nieuwste technologieën en oplossingen binnen de branche.

Foto: UKi Media & Events